Terminalglasogon.se
Vi hjälper dig att hitta billiga terminalglasögon.
Show Menu

Symptom på dålig syn

Här tänkte vi på terminalglasogon.se visa dig vilka symptom man kan få om man inte använder terminalglasögon när man egentligen behöver göra det.

Symptom på att du kanske behöver terminalglasögon

  • Om du ofta har huvudvärk. Det är det vanligaste tecknet på att man har börjat få dålig syn och något som man även kan få om man använder glasögon eller linser med fel styrka. Så om du ofta knaprar huvudvärkstabletter fast du sover tillräckligt, dricker ordentligt och äter rätt kan huvudvärken bero på att din syn inte är tillräckligt bra.
  • Om du ofta känner dig trött. Ja, en dålig syn kan faktiskt göra dig riktigt trött och seg. Ansträngda ögon anstränger även psyket vilket leder till trötthet.
  • Om du drabbas av yrsel. Återkommande yrsel kan också bero på att du omedvetet anstränger ögonen för mycket på grund av din dåliga syn.
  • Om du tycker att det är ovanligt jobbigt att läsa på skärmen så att du blir okoncentrerad och ofta lämnar din arbetsstation för att ta en liten paus.
  • Om du tycker att texten ser liten ut på skärmen kan det betyda att du börjar bli översynt (långsynt) och då behöver du definitivt terminalglasögon.

Om du upplever en eller flera av de ovanstående symptomen bör du göra en synkontroll för att se om du behöver terminalglasögon.